VERGOEDINGEN & VERZEKERINGEN

Je zal je ongetwijfeld afvragen of je zorgverzekeraar mijn behandeling(en) vergoedt. Wij zijn hier in Nederland ten slotte niet voor niets verzekerd voor onze gezondheid. De voorwaarde die de meeste zorgverzekeraars hebben is aansluiting bij een erkende beroepsvereniging. 

 

Ik ben lid van de NVST: Nederlandse Vereniging Soma Therapeuten, de ZHONG: Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde, de RBCZ: Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg, en de KAB: Koepel Alternatieve Behandelwijzen. De ervaring leert gelukkig dat veelal de meeste (basis)verzekeringen mijn behandelingen volledig of grotendeels vergoeden; en dat is altijd een fijn gegeven.

 

Om te checken of je zorgverzekeraar de behandeling(en) vergoedt, verwijs ik je door naar de websites van de NVST, de ZHONG en de Zorgwijzer. Om zeker te weten of de behandeling vergoed wordt, en hoe hoog deze vergoeding dan is, raad ik altijd aan om eventjes te bellen met je zorgverzekeraar. Bovendien: weten waar je aan toe bent is altijd wel zo prettig!  

LIDMAATSCHAP

RBCZ: 107133R

NVST: 1363
ZHONG: 201607

CZ Registratie: 029246